Een dubbele besparing op je energiekosten!

Energiebesparing is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. We weten inmiddels allemaal dat het bijvoorbeeld verstandig is om zo af en toe de energierekening onder de loep te nemen. Om de aanbieders te vergelijken en indien lonend over te stappen naar een andere energiemaatschappij voor meer korting of een gunstigere prijs. Maar als je echt veel wil besparen op je energierekening dien je ook energiebesparende maatregelen te nemen. Vergeet niet dat alle maatregelen die je neemt ook nog eens goed zijn voor het milieu naast dat je het in je portemonnee zal merken.

Bespaar dubbel met dubbel glas!

Als je energie wilt besparen kun je bij het interieur beginnen. Kijk of je led verlichting kunt gaan gebruiken in plaats van spaarlampen of de inmiddels ouderwetse gloeilamp. Vervang de energie slurpende apparaten voor nieuwe energiezuinige exemplaren. Laat zo min mogelijk op stand-by staan. En zorg dat er geen tocht ontstaat in huis waardoor de verwarming hoger moet. Zet bijvoorbeeld tocht strips op de deuren en sluit ramen weer na een uurtje luchten. Al deze maatregelen kosten je nu misschien wat geld maar dat zul je snel terug verdienen op je energierekening.

En dan komen we aan bij een wellicht wat duurder lijkend besparingsmiddel, dubbel glas! De meeste nieuwbouwwoningen zijn er wel mee uitgevoerd maar de wat oudere huizen nog niet! Door dubbel glas te installeren bespaar je enorm op je energiekosten!

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op voor het plaatsen van dubbel glas

Via glasservicedirect.nl kun je eenvoudig in één keer meerdere dubbelglas offertes opvragen. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en je ontvangt spoedig een aantal offertes in je e-mail box. Vergelijk de offertes en kies degene die het meest past bij jouw wensen of budget. Heb je momenteel glasschade en ben je daarom op zoek naar een goede glasservice? Dan is het zeker de moeite waard om informatie op te vragen voor het plaatsen van dubbelglas, nu toch al de ruit vervangen dient te worden.

Dubbel hoogrendement of trippel?

Er zijn verschillende soorten dubbel glas. Laat je door onze adviseurs goed informeren welke variant er voor uw kozijnen het beste is. Standaard dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, heeft al een betere isolatiewaarde dan enkel glas. Hoogrendementsglas kennen we als HR+, HR++ of HR+++ glas. Laats genoemde wordt ook vaak aangeduid als triple glas. Natuurlijk geeft in dit geval triple glas de beste isolatiewaarde, maar het moet natuurlijk wel passen in de huidige kozijnen.